Ερώτησεις και απαντήσεις από το Massage at Home

         FAQ

 
1. Τι συμβαίνει στην πρώτη μου συνεδρία?
 
Ο θεραπευτής θα σας ζητήσει να συμπληρώσετε ένα έντυπο σχετικά με το ιατρικό ιστορικό σας. Θα πρέπει να ενημερώσετε τον θεραπευτή σας για τυχόν προβλήματα υγείας, αλλεργίες ή δερματικές ευαισθησίες.
Θα αφιερώσει τα πρώτα λεπτά για να συζητήσει μαζί σας σχετικά με το λόγο που θέλετε να κάνετε μασάζ, το είδος του μασάζ που επιθυμείτε, την ένταση της πίεσης, αν έχετε κάποιες περιοχές πουεπιθυμείτε να εστιάσετε αλλά και να σας λύσει τυχόν απορίες σας.
 
2. Τι πρέπει να φοράω?
 
Ο σκοπός του μασάζ είναι να χαλαρώσετε και να το απολαύσετε . Οι θεραπείες που περιλαμβάνουν μασάζ σε όλο το σώμα δεν απαιτούν να αποχωριστείτε τελείως τα ρούχα σας, ειδικά αν αυτό σας κάνει να αισθάνεστε άβολα. Σε κάθε περίπτωση όμως, το σώμα σας παραμένει σκεπασμένο με πετσέτα και δεν είναι ορατό στον θεραπευτή, ο οποίος αποκαλύπτει τμηματικά τα σημεία που δουλεύει. Αν δεν θέλετε να δουλέψει με κάποιο σημείο του σώματός σας, ή αν επιθυμείτε να εστιάσει σε κάποιο σημείο περισσότερο, ενημερώστε τον πριν την έναρξη της συνεδρία σας. Κατά τη διάρκεια του μασάζ, ο θεραπευτής αποκαλύπτει σταδιακά μόνο τις περιοχές που δουλεύει , ενώ το υπόλοιπο σώμα σας παραμένει καλυμμένο με πετσέτα.
 
3. Που γίνεται το μασάζ?
 
Επιλέξτε έναν ήσυχο και ζεστό χώρο του σπιτιού σας, όπου θα μπορείτε να χαλαρώσετε. Απαιτείται κάποιος σχετικός χώρος, για να μπορεί ο θεραπευτής να κινείται γύρω απο το κρεβάτι του μασάζ. Ο φωτισμός θα είναι χαμηλός και χαλαρωτική μουσική θα σας βοηθήσει να απολαύσετε τη συνεδρία σας.
 
4. Τι πρέπει να κάνω κατά τη διάρκεια της συνεδρίας?
 
Κλείστε τα μάτια σας και απολαύστε το! Ο θεραπευτής θα μετακινήσει ή θα σας ζητήσει να μετακινήσετε όποιο μέρος του σώματός σας χρειάζεται. Όποτε το επιθυμείτε μπορείτε να αλλάξετε θέση για να νοιώσετε πιο άνετα. Ο θεραπευτής δεν θα σας ενθαρρύνει να μιλάτε κατά τη διάρκεια της συνεδρίας σας, γιατί ο σκοπός είναι να χαλαρώσετε και να αποβάλλετε κάθε σκέψη. Αν παρόλα αυτά το επιθυμείτε μπορείτε να μιλάτε. Το σημαντικό είναι να μην ντραπείτε να ενημερώσετε τον θεραπευτή αν κατά τη διάρκεια της συνεδρίας νοιώσετε άβολα ή δεν σας ικανοποιεί η πίεση που ασκεί.
 
5. Πότε δεν πρέπει να κάνω μασάζ?
 
Το μασάζ δεν πρέπει να γίνεται αν έχετε πυρετό, κατά τη διάρκεια της έμμηνου ρήσης ή της εγκυμοσύνης, αν έχετε πρόσφατα εγχειριστεί ή υποστεί κάποιο σοβαρό τραυματισμό, αν έχετε προβλήματα πίεσης ή καρδιακά προβλήματα.
 
6. Τι γίνεται αν δεν μείνω ικανοποιημένος απο τη συνεδρία μου?
 
Κάθε θεραπευτής έχει τη δική του προσέγγιση και στύλ, κινήσεις και πιέσεις που θα εφαρμόσει στο μασάζ σας. Πρέπει να βρείτε το θεραπευτή που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και ιδιοσυγκρασία. Μην διστάσετε να ενημερώσετε το θεραπευτη σας αν κάποια κίνηση του δεν σας αρέσει ή αν επιθυμείτε να επιμείνει σε κάποιο σημείο. Ο στόχος είναι να εναρμονιστείτε με το θεραπευτή και να απολαύσετε αυτό που έχει να σας προσφέρει.

© 2016.  Proudly created by Stefanos

  • applytoday1.jpg
  • s-facebook
  • Pinterest Metallic
  • Twitter Metallic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now